Konektor Kabel Cepet Seri WAGO 773

Come to FeeDaa® and place your order now! FeeDaa® is an industry and trade integrated company. We provide wholesale, low price but also guarantee the quality, our terminal specifications are complete. We have professional production WAGO 773 series quickly wire connector for Puncture Spring machine, customized products are also available. Our expertise is not in doubt, as we have more than 10 years of sales experience in this industry, and sales worldwide. We will provide you with the best quality service to ensure that you can purchase the most satisfactory products!

WAGO 773 seri konektor kabel cepet kanggo Puncture Spring alat relatif anyar kanggo nyambungake kabel, kalebu 10 produk: PCT-102, PCT-104, PCT-106, PCT-108, etc. Dibandhingake karo cara wiring sadurungé, iku ora mung duwe katon ayu lan macem-macem werna kanggo milih saka, nanging uga ndadekke penak gedhe kanggo wong. Jinis terminal biasane 250V / 400V, lan kabel hard universal, plug-in, prasaja lan cepet, lan bisa digunakake kanggo pil kulit njaba kabel. Cangkang digawe saka nilon PA66 / polycarbonate PC materi, kang tahan geni lan tahan suhu. Bahan konduktif yaiku tembaga, lan bahan musim semi yaiku baja spring nikel kromium. Tes tensile bisa tekan 9.9KG. Ndhuwur terminal dirancang karo bolongan test pen, lan ana pituduh ing sisih nuduhake sawetara wiring lan voltase. Nduwe daya tahan sing kuat, rega murah, lan kualitas terjamin.

Perusahaan kita duwe sistem produksi lan penjualan R & D profesional, lan sertifikat lengkap, kayata CE, CQC, lan liya-liyane, kabeh indikator dijamin, ing saindenging jagad duwe penjualan, luwih saka 10 taun R&D, produksi , pengalaman dodolan, kanggo entuk ngiringan profesional, jaminan kualitas! Panggunaan pemandangan ing urip iku umum, ing lamps lan lanterns sambungan, sambungan line, utamané trep. Kita mesthi bakal gawe marem sampeyan kanthi tuku lan kerja sama karo FeeDaa®! Ayo kerja bareng kanggo win-win!

View as  
 
  • FeeDaa® minangka produsen konektor kabel cepet seri WAGO 773 | 1 ing 1 metu PCT-102 ing China. Kita duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing bidang terminal terminal lan spesifikasi lan model WAGO wis lengkap. Contone, seri 221, 222, 2273, etc. Kualitas apik banget lan rega apik. Kasedhiya ing pasar grosir lan eceran. Sugeng rawuh kanggo tuku lan kerja sama!

  • FeeDaa® minangka produsen konektor kabel cepet seri WAGO 773 | 1 ing 3 metu PCT-104 ing China. Kita duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing bidang terminal terminal lan spesifikasi lan model WAGO wis lengkap. Contone, seri 221, 222, 2273, etc. Kualitas apik banget lan rega apik. Kasedhiya ing pasar grosir lan eceran. Sugeng rawuh kanggo tuku lan kerjo bareng, mangga yakin milih kita, lan kita bakal menehi layanan sing paling apik!

  • FeeDaa® minangka produsen konektor kabel cepet seri WAGO 773 | 1 ing 5 metu PCT-106 ing China. Kita duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing bidang terminal terminal lan spesifikasi lan model WAGO wis lengkap. Contone, seri 221, 222, 2273, etc. Kualitas apik banget lan rega apik. Kasedhiya ing pasar grosir lan eceran. Sugeng rawuh kanggo tuku lan kerjo bareng, mangga yakin milih kita, lan kita bakal menehi layanan sing paling apik, mangga yakin milih kita, lan kita bakal menehi layanan sing paling apik!

  • FeeDaa® minangka produsen konektor kabel cepet seri WAGO 773 | 1 ing 7 metu PCT-108 ing China. Kita duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing bidang terminal terminal lan spesifikasi lan model WAGO wis lengkap. Contone, seri 221, 222, 2273, etc. Kualitas apik banget lan rega apik. Kasedhiya ing pasar grosir lan eceran. Sugeng rawuh kanggo tuku lan kerjo bareng, mangga yakin milih kita, lan kita bakal menehi layanan sing paling apik!

  • FeeDaa® minangka produsen konektor kabel cepet seri WAGO 773 | 1 ing 1 metu PCT-602 n China. Kita duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing bidang terminal terminal lan spesifikasi lan model WAGO wis lengkap. Contone, seri 221, 222, 2273, etc. Kualitas apik banget lan rega apik. Kasedhiya ing pasar grosir lan eceran. Sugeng rawuh kanggo tuku lan kerjo bareng, mangga yakin milih kita, lan kita bakal menehi layanan sing paling apik!

  • FeeDaa® minangka produsen konektor kabel cepet seri WAGO 773 | 1 ing 3 metu PCT-604 ing China. Kita duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing bidang terminal terminal lan spesifikasi lan model WAGO wis lengkap. Contone, seri 221, 222, 2273, etc. Kualitas apik banget lan rega apik. Kasedhiya ing pasar grosir lan eceran. Sugeng rawuh kanggo tuku lan kerjo bareng, mangga yakin milih kita, lan kita bakal menehi layanan sing paling apik!

FeeDaa® minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Konektor Kabel Cepet Seri WAGO 773 ing China. Penjualan panas kualitas dhuwur Konektor Kabel Cepet Seri WAGO 773 ora mung digawe ing China, nanging uga duwe rega sing murah. Sugeng rawuh ing produk grosir pabrik. Kita duwe sertifikasi CE lan rega sing apik.